Sznurowane poziomy, które będą nadal związane, a także niezawodny język z fałdami, zachowują Buty Adidas Yeezy Boost 700 Analog Beżowy - EG7596 tę konkretną sekundę w oparciu o bazę wraz z odpadkami. Twój kształt przez całą sekundę jest dość skromny i tak, trzeba zwabić wiele różnych odmian bazowych, szczególnie sportowcy, którzy chcą dać takie typy jak Speedgoat tylko dwa, a także szukać stopy zbyt zwężającej się. Twój . torrent oferuje dużo miejsca na grę stóp. W rzeczywistości jest to Twój największy styl Hoka, który wypróbowałem. Po pierwsze, mój małżonek i ja obawiamy się, że ten większy kształt śródstopia prawdopodobnie spowodowałby spadek butów Adidas Yeezy, ale w pewnym sensie twój. torrent nadal zajmuje miejsce w naszej bazie.
Twój . torrent nie doświadczy tak dobrze, jak crossover podobny do niektórych innych stylów Hoka. Wypróbowaliśmy, wraz z podeszwą środkową PROFLY zastosowano dodatkową wyściółkę, która z kolei dostrzega bardziej twardą piankę poliuretanową AVOI wewnątrz stopy oraz gładszą piankę poliuretanową wewnątrz tylnej części stopy. specyficzny jest tak samo jak Twoja innowacja technologiczna zastosowana na poziomie sportowym Tracer, i nie jest ładna, ale ambitna przez cały czasomierz. Widocznie brak będzie również innowacji technologicznej Meta-Rocker dostosowanej do wielu popularnych tenisówek Hoka. Twój końcowy wpływ jest często doświadczenie dostosowane specjalnie do śródstopia wraz ze stoperami w porównaniu ze wszystkim innym, a podeszwa środkowa PROFLY jest ukierunkowana na szybsze bieganie butów Yeezy Boost 350 wraz ze sportem.
Nawet przy braku nowej płyty skalnej twój. torrent wykonał bardzo dobrze w techie, chropowate utwory, wraz z moim małżonkiem i ja z pewnością nie przyprawialiśmy o siniakach kości trzewnej, a także o wszystkim, co przebijało środkową podeszwę. Przyznaj, że rozsądnie zdobędziesz poziom sterty z udziałem 26 mm, który ma spadek o 5 mm, liczba zabezpieczeń może być niesamowita. Co więcej, pojawiła się dodatkowa wyściółka stopy, która pomogła dodatkowemu mojemu małżonkowi i ja wpadłem do środka. potok. Po pierwsze, mój małżonek i ja uważaliśmy buty do koszykówki Yeezy Boost za ten konkretny nowy sportowy tenisówka na krótsze dystanse, jednak zaraz po wielu udaje się Mój współmałżonek i zacząłem od wszystkiego, co dotyczy szybkości, chodzenia po górach, a także długich tras .