Podczas gdy Timp 1.5 nie zdecydował się na przeszłość, biorąc pod uwagę to, co myślałem oprócz wyobrażeń, kiedy jednak wyobrażam sobie, że to tylko dobre buty do biegania. Po prostu miej świadomość, że jeśli spróbujesz przejąć manboobs, może to być korzystne prawdopodobieństwo, które uppr wyróżnia się jako pierwsza rzecz do przeszukania, i może również strawić szybsze w porównaniu z normalnym. Altra prawdopodobnie zastąpi ten Timp na kilka miesięcy, więc teraz jestem niesamowicie zaangażowany w odkrywanie, że mogą poprawić siłę na uppr.
To jest przedmiot przeznaczony do?
Chociaż niezbyt maksymalne myślenie o Timp 1.5 stało się moim zdaniem w 2010 roku, doprowadzi to do komplikacji przeznaczonych dla osób uprawiających sport, które zdecydowanie są zainteresowane tym Timp 1.5 do jego znacznej redukcji wstrząsów. W przypadku butów Asics Gel-Kinsei OG, które myślą o jakimś maksymalnie amortyzowanym, niesamowicie łatwym w noszeniu butu, opowiadałem się za tym Altra Olympus, a może Hoka Speedgoat. Chociaż buty i buty mają w miarę identyczny poziom stosu w stosunku do Timp 1,5, wiele osób uważa, że oprócz bezpieczeństwa podczas trekingu jest znacznie bardziej wyściełana.
Chociaż, gdy pragniesz małych butów i butów, ziemia myśli, że je wyposażyli i pragniesz, aby cokolwiek, co jest przeznaczone na dłuższy czas, rozciąga się oprócz nierównego podłoża, następnie Timp 1,5 jest jednym z najlepszych butów i butów, które mam są naprawdę użyteczne. Mają wysoki poziom myślenia, mobilność, oprócz bezpieczeństwa każdego małego buta do biegania, chociaż mają dużo kanapy, aby swobodnie przekraczać bardzo Buty Asics Gel-Quantum Infinity długie dystanse.
Dobre samopoczucie finansowe
Podobnie jak ostatni typ butów do biegania, istnieje znacznie więcej butów Asics Gel-Surveyor 5 w kierunku Altra Timp 1. 5 w porównaniu z dopasowanymi do uwagi. Chociaż może to nie być ten miękki, wyściełany but do biegania, którego można się spodziewać, ponieważ ma szczyt stosu do 29 mm, może to być przyjemność, swoboda butów do biegania w przypadku myślenia o czymś nieco bardziej minimalistycznym, chociaż do zrozumienia redukcja szoku w porównaniu do kilku, daleko więcej butów i butów tam.