#1 Nike Dunk Wit outlet von gabrielgh@msgsafe.io 18.08.2018 11:25DeNike Dunk Wit outlet is dit jaar teruggekeerd naar zijn basketbalbasis, en heeft een aantal originele kleurstellingen vrijgegeven die te vinden zijn in de collectie "Be True To Your School". Programma's zoals UNLV en Michigan hebben hun schoolgeest al doordrenkt met levendige accenten op het iconische basketbalgedraaide lifestylemodel. Regerend nationale kampioenen Villanova is de volgende, gevolgd door de release van deze Nike Dunk High "Syracuse". Een eenvoudig wit bovenwerk ziet alternerende panelen van Team Orange, terwijl een geremasterd premium leer de kwaliteit en aandacht voor detail in het origineel weer terugneemt. Dit paar is voor het laatst uitgebracht in 2005 met hits van suède ter ere van het 20-jarig jubileum van de Dunk, maar wat vind je van de all-leather variëteit? Blijf op de hoogte voor een releasedatum in de nabije toekomst en laat het ons weten als je een fan bent van deze Dunk-retro door je gedachten te richten op de sectie Reacties.

Terug in de hoogtijdagen van de Nike Dunk te koop was Villanova University een basketbal-krachtpatser. Flash-forward tot meer dan drie decennia later en de Wildcats zijn terug op de top van de universiteit hoepels wereld na een prachtige overwinning op de Tar Heels in National Championship dit jaar. Wat is een betere manier om het te vieren dan om de beruchte Nike Dunk High uit te geven in een retro colorway met een Villanova-thema? Deze eenvoudige White / Midnight Navy Quickstrike was oorspronkelijk lid van de geprezen Be True To Your School-collectie met een aantal door Nike gesponsorde programma's met hun kenmerkende kleuren prominent op de leren panelen. Villanova was toevallig een van de schoonste. Hoe denk je over de look? Bekijk hieronder een betere preview en wees op uw hoede om deze Dunk later deze maand te ontvangen.

Als je enthousiast bent geweest om de originele "Be True To Your School"Nike Dunk Online Bestellen Highs terug in de schappen te zien, zul je blij zijn te horen dat de kleuren van het college voor de klassieke hoepels nog niet klaar zijn. Met de St. John's, Kentucky, UNLV, en Michigan colorways al uit, nu zullen Dunk liefhebbers de kans krijgen om de originele Syracuse (oranje / wit) en Arizona (marine / wit) versies van de schoen aan hun collecties toe te voegen. Bekijk hier snel een voorproefje van de twee aankomende kleurstellingen, samen met een zwart lederen bruin en een nieuwe op vintage geïnspireerde casual runner, en blijf op de hoogte voor een releasedatum voor de nieuwste 'Be True' Dunks.

Wanneer het legendarische skatemerk Supreme metNike Dunk Sale NederlandSportswear in verband wordt gebracht voor een schoenenuitgave, bestaat hun iconische samenwerkingsproces meestal in drie opties: wit, zwart en het altijd gewilde rood. We zagen het het laatst gebeuren met de Nike Air Force 1 High en nu weerspiegelt deze inline Nike Dunk High CMFT 'Preme's manieren met vergelijkbare kleurkeuzes. Nee, dit is geen Supreme Nike Dunk, maar voor het geval je nostalgisch bent over de dagen dat het skate merk hun kenmerkende stijl aan het iconische model heeft gegeven, kun je hier een vergelijkbare sfeer krijgen. Het merk met de achterkant van de hiel is van belang, omdat elk paar een opvallende witte branding heeft met verschillende woordmerken (waarvan er nog steeds een mysterie is, gezien de fotolimieten hier). Dus er dreigt een stadspakket opdoemen. Bekijk meer van deze Nike Dunk CMFT hieronder en laat ons weten of je een fan bent van dit trio door je gedachten te richten op onze opmerkingen.

We hoeven u er niet aan te herinneren dat de ongeslagen versie van Californië altijd wat warmte brengt op de afdeling samenwerking. Deze aankomende Nike Dunk Zwart Waar te Koop Lux zet zijn traditie van historische Dunk-ontwerpen voort, met ongekende branding op de markt en de tong voor de meest gedurfde kijk op het Nike-logo tot nu toe. Het paar verwisselt de traditionele branding voor een 'Just Do It'-patch uit de late jaren 80 op de tong in een grimmige zwart-witstijl. De zijpanelen hebben elk 'Nike' en '1985' onder de levendige pop van de roodachtig-roze Swoosh. Een Amerikaanse releasedatum is nog niet bevestigd, maar retailers in het buitenland zijn begonnen om ze in voorraad te houden ter voorbereiding op een 11/5 release, dus bekijk hieronder een volledige look en laat het ons weten als je een fan bent van de nieuwste Nike Dunk van Undefeated samenwerking door chanteren in hieronder.

Xobor Forum Software von Xobor | Forum, Fotos, Chat und mehr mit Xobor
Datenschutz