#1 adidas superstar originals von Alger Sophia 06.11.2019 05:06

ÿþHet lijkt erop dat fans van adidas superstar originals de adidas Yeezy Boost niet veel langer hoeven te wachten, althans niet voor Amerikaanse klanten, omdat adidas onlangs aanvullende release-informatie heeft aangekondigd over de meest gewilde sneaker van 2015.Vanaf morgen, zaterdag 21 februari, wordt de adidas Yeezy Boost alleen op de Amerikaanse website van adidas gelanceerd. Dan, op zaterdag 28 februari, zal de sneaker zijn weg vinden naar adidas Consortium-accounts wereldwijd.

Deze nieuwe ZX-release, waarvan wordt gezegd dat deze deel uitmaakt van de adidas Consortium SS19-line-up, is gemaakt in nauw overleg met de oorspronkelijke ontwerper van de ZX-reeks en Torsion-technologie, Jacques Chassaing.De adidas ZX 10000C is het langverwachte antwoord op de vraag van adidas boost pure veel verzamelaars 'wat is er gebeurd na de ZX 9000?' De ZX 10000 C behoudt het Torsion-systeem dat tot op de dag van vandaag een trots onderdeel is van de prestatiemogelijkheden van adidas.

De volgende colorway van adidas classic de adidas ZX 4000 4D is officieel onthuld door adidas en komt volgende week uit.Deze adidas ZX 4000 4D is geïnspireerd op de Kelvin-temperatuurschaal en benadrukt het contrast tussen moderne mechanische productie en traditioneel vakmanschap bij de productie van schoenen. Met de tussenzool die wordt geproduceerd in de bijna volledig geautomatiseerde fabriek van Adidas in Ansbach, Duitsland, is het ZX 4000 4D-model het product van de meest geautomatiseerde schoenenfabriek ter wereld.

Voor sommige adidas climacoolw mensen kan het een paar Chuck Taylors zijn, terwijl anderen misschien voor de betrouwbare Vans Skate Hi gaan. Een sneakerhead die echt decennia lang diepgeworteld is in de cultuur, zou nu kunnen gaan met sommige Air Force 1s of Air Jordan 1s, maar vandaag zetten de adidas NMD en Ultra Boost hun claim in voor de moderne fans.NBA All Star Weekend komt eraan, wat een van de grootste weekends voor sneaker-releases betekent.

Tenzij Jordan Brand nog een verrassing in petto heeft, blaast Nike ons weg met een geweldige release of Kanye en adidas besluiten om datzelfde weekend een Yeezy Boost uit te brengen, de Air Jordan 4 OG 89 White Cement wordt het hoogtepunt van adidas flux dames het weekend.Geloof het of niet, er zijn andere schoenen die dit weekend worden uitgebracht, afgezien van de adidas Yeezy Boost 350 V2 Cream White. Ook dit weekend valt de Air Jordan 7 Pantone die je hierboven ziet.

26 november, wordt de felbegeerde BAPE x adidas capsulecollectie van 2016 eindelijk deze maand aangeboden aan West-Europa, na de voorgestelde aankomst op 22 december.Volgens de gerenommeerde bron @theyeezymafia is de overzeese releasedatum gepland voor donderdag 12 januari en zullen de geselecteerde adidas-vlaggenschiplocaties hun eigen release organiseren, omdat de beschikbaarheid op de Bevestigde app niet wordt aangeboden. De hoeveelheden zullen naar verwachting extreem beperkt wordt aangeboden. De hoeveelheden zullen naar verwachting extreem beperkt zijn.

Xobor Forum Software von Xobor | Forum, Fotos, Chat und mehr mit Xobor
Datenschutz